Liga 1

Sepsi obtine victoria cu Timisoara

Sursă foto: facebook.com/osksepsi

Debut cu dreptul pentru Sepsi Sf.Gheorghe in 2018 dupa 1-0 pe teren propriu cu ACS Poli Timisoara, vineri seara, intr-o partida din etapa a 23-a din Liga 1 Betano.

Unicul gol al meciului a fost marcat de experimentatul atacant Attila Hadnagy in minutul 87 la o faza din doua atingeri.

Portarul Victor Rimniceanu, venit in iarna de la Viitorul, a degajat lung pana in careul timisorenilor, Benjamin Kuku a prelungit pana la Hadnagy si acesta l-a invins pe Curileac cu un sut la coltul lung.

Un gol venit din nimic intr-un moment de dominare teritoriala a Timisoarei.

Partida gazduita de arena Ilie Oana se indrepta spre un 0-0 cenusiu, fiind lipsita de actiuni spectaculoase si ocazii pe masura unui meci de prima liga.

Cu aceasta reusita Sepsi scapa de locul 13 in clasament, loc direct retrogradabil, si trece in fata celor de la Gaz Metan Medias in clasament.

Caseta tehnica

Sepsi: Rîmniceanu - Dalmau, Viera, Obsivac, Sato - Ghinga, Gorrin (Hadnagy '69) - Oliveira, Fulop, Hamed (Petre '52) - Kuku (Dima '90+1). Antrenor: Emil Săndoi.

ACS Poli Timişoara: Curileac - Străuţ, Khubutia, Melinte, Şeroni (Neagu '70)- Artean, Vaşvari - Ciucur, Enescu (Doman '72) , Bîrnoi (Velcotă '90+2) - Drăghici. Antrenor: Ionuţ Popa

Cartonaşe galbene:Viera '66, Oliveira '76, Ghinga '88 / Drăghici '50

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin.



Sepsi obtine victoria cu Timisoara