Liga 1

Sepsi o invinge pe Dinamo prin dubla lui Tandia

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Sepsi Sf.Gheorghe a castigat, cu 2-0, pe teren propriu, in fata lui Dinamo si ramane singura echipa neinvinsa in playout dupa sapte etape.

Golul marcat de Tandia in minutul 30 a facut diferenta intr-o prima repriza de altfel echilibrata.

O lipsa de marcaj la aparitia lui Tandia in centrul careului a facut ca decarul lui Sepsi sa reia in poarta mingea intoarsa de macedoneanul Simonovski.

Un alt macedonean, Petrovikj, a fost aproape de 2-0 in debutul partii secunde, minutul 57, dupa un corner obtinut de acelasi Tandia.

Venit din afara careului sa reia centrarea din corner, Petrovikj a pus latul gresit si mingea s-a dus peste poarta aparata de Penedo.

Dinamo a raspuns dupa doar trei minute prin Moldoveanu, care n-a prins poarta din sase metri cu o lovitura de cap. Mingea a lovit pamantul inainte de a iesi afara.

Tandia a avut sansa golului de 2-0 in picior si a ratat singur cu Penedo in minutul 73. Dupa cinci minute Dinamo rata egalarea prin Moldoveanu. Acesta a preluat in centrul careului si a sutat pe directia lui Niczuly.

In cele din urma Tandia a marcat pentru 2-0 in primul minut din cele cinci aratate de la margine. Un gol care a dezlantuit spiritele in tribune. Fanii dinamovisti au rupt gardul de la peluza ocupata, oamenii de ordine au intervenit cu spray-uri lacrimogene si printre victime s-a aflat Ionel Danciulescu, managerul general al lui Dinamo. Acesta a fost scos pe brate din zona sectorului dinamovist.



Sepsi o invinge pe Dinamo prin dubla lui Tandia