Liga 1

Sepsi o blocheaza pe CFR Cluj

Sursă foto: facebook.com/sepsiosk

In singurul meci de Liga 1 programat sambata, Sepsi Sf.Gheorghe a salvat remiza pe teren propriu cu CFR Cluj, intr-un meci din etapa a 6-a.

Campioana Romaniei a inceput ideal partida, cu gol marcat in minutul 10 de Alexandru Paun.

Acesta a reluat din cadere in poarta, in caz contrar centralul Istvan Kovacs fiind cu fluierul la gura pentru a dicta penalty.

In mod normal CFR Cluj avea capacitatea de a conserva pana la final un astfel de rezultat marca inregistrata in mandatul lui Dan Petrescu.

Chiar daca in acest an nu a castigat vreun meci pe teren propriu, Sepsi s-a dovedit inca o data o nuca tare la Sf.Gheorghe.

Dylan Flores, noul decar al covasnenilor, a restabilit egalitatea in minutul 31 cu un sut dintr-o lovitura libera de la 17-18 metri. O minge care l-a prins nepregatit pe Vatca.

In partea secunda ambele formatii au trecut pe langa golul victoriei.

CFR Cluj prin suutl lui Petrila din minutul 72, pentru ca ulterior cei de la Sepsi sa bifeze o ocazie la sutul lui Gal din afara careului.

Sepsi ramane fara infrangere in acest sezon, in care le-a blocat acasa pe FCSB, Viitorul si CFR Cluj, trei dintre echipele care se lupta pentru titlul din Liga 1.

Caseta tehnica

Sepsi: Fejer – R. Dimitrov (Bouhenna ’67), Barisic, Tincu, Fl. Ştefan – Kilyen (Gal-Andrezly ’15), G. Vaşvari, Dylan Flores, Carnat – Safranko, Karanovic (Salli ’73). Antrenor: Csaba Laszlo.

CFR Cluj: Vâtcă – Butean, A. Mureşan, Cestor, Peteleu – Itu (L. Aurelio ’71), Hoban, Păun – M. Pereira (Ţucudean ’85), Rondon, V. Costache (Petrila ’68). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Barisic ’45 / Costache ’30, Păun ’35, Cestor ‘57

Arbitru: Istvan Kovacs.



Sepsi o blocheaza pe CFR Cluj