Liga 1

Sepsi invinge FCSB si urca pe cinci in clasament

Sursă foto: facebook.com/osksepsi

Victorie spectaculoasa obtinuta de Sepsi Sf.Gheorghe in fata celor de la FCSB, scor 4-2, miercuri seara, intr-un meci din etapa a 18-a in Liga 1 Betano.

Sepsi a condus cu 3-0 imediat dupa pauza, dar cei de la FCSB au pastrat suspansul pentru final revenind la 3-2. Introdus de Eugen Neagoe in prelungiri, Mensah a inchis tabela la prima atingere de balon.

Pe un teren extrem de alunecos dupa precipitatiile cazute in orele premergatoare partidei, Sepsi a controlat prima repriza si a marcat de doua ori in urma unor executii spectaculoase.

Asa am trait Sepsi - FCSB 4-2

Vasvari a punctat pentru 1-0 in minutul 32 cu largul concurs al lui Balasa, care n-a reusit sa respinga de pe linia portii.

Patru minute mai tarziu gazdele isi majorau avantajul prin internationalul de tineret Stefan, acesta avand o finalizare in stilul lui Alex Del Piero.

La opt minute dupa pauza Sepsi a ridicat scorul de pe tabela la 3-0 prin Tandia, jucator care a transformat un penalty acordat de Horatiu Fesnic la interventia arbitrului asistent.

FCSB avea sa reduca din diferenta prin Coman cu o lovitura de cap in minutul 61, pentru ca in minutul 88 Rusescu sa transforme in gol o lovitura libera din marginea careului.

Sepsi a dat lovitura pe contraatac in prelungiri obtinand prima victorie dupa trei infrangeri la rand cu FCSB.

Echipa din Sf.Gheorghe urca pe cinci in clasament, cu 27 puncte, in timp ce FCSB ramane pe doi la cinci puncte de liderul CFR Cluj.

Caseta tehnica

Sepsi: Fejer - Moura, Viera, Jovanovici, Sato (Drăghici '73) - Velev, Rus - Nouvier, Vaşvari (Simonovski '71), Fl. Ştefan - Tandia (Mensah '90+3). Antrenor: Eugen Neagoe;

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălaşa, Morais - Nedelcu (F. Coman 46'), Filip - Teixeira (M. Roman 30'), Man (Rusescu 61'), Fl. Tănase - Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică;

Horaţiu Feşnic (arbitru),



Sepsi invinge FCSB si urca pe cinci in clasament