Liga 1

Sepsi - Gaz Metan 2-0, in deschiderea etapei a 25-a

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Ne apropiem cu pasi mari de finalul sezonului regular, iar Sepsi Sf.Gheorghe si Gaz Metan Medias au deschis, marti dupa-amiaza, etapa a 25-a din Liga 1, una dintre intermediarele campionatului.

Un meci castigat de gruparea covasneana in urma a doua goluri marcate in partea secunda dupa minutul 60.

Autogolul lui Razvan Horj din minutul 64 a deblocat tabela pe noul stadion al celor de la Sepsi. In tentativa de a respinge din fata lui Alexandru Tudorie o centrare din stanga, Horj a reluat in propria poarta.

Revenit in Liga 1 la Sepsi, Tudorie avea sa inchida tabela cu noua minute inaintea finalului cu o finalizare din interiorul careului la capatul unei actiuni rapide de atac.

In varsta de doar 25 de ani, desi avem impresia ca joaca in fotbalul romanesc de-o viata, Tudorie se afla la prima lui reusita in tricoul lui Sepsi.

Acesta debutase la Sepsi in meciul cu UTA, pierdut 0-1 in deplasare etapa precedenta, cand a intrat pentru ultimul sfert de ora.

Sepsi acumuleaza 32 de puncte dupa aceasta a saptea victorie din sezon si ajunge pe locul 9 in clasament.

Gaz Metan ramane pe locul 13, cu 24 de puncte, dupa a 13-a infrangere.

Caseta tehnica

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, A. Dumitrescu – Eder Gonzalez (Păun '83), Aganovici – Bărbuţ (Aşkovski '83), Achahbar (Golofca '86), M. Ştefănescu (Vaşvari '86) - Tudorie (Damaşcan '83). Antrenor Cristiano Bergodi;

Gaz Metan: Buzbuchi – De Moura, Yuri, Horj (Matricardi '75), Dobrescu – Lixandru, Francisco Junior – Grădinaru (Şteau '75), V. Morar, Trif (Gaşpar '75) - Irobiso. Antrenor Ilie Poenaru.

Cartonaşe galbene: Tudorie '35 / V. Morar 30, Francisco Junior '35, Horj '45+1.

Arbitri: Andrei Chivulete - Vladimir Urzică, Andrei Constantinescu - George Vidican;



Sepsi - Gaz Metan 2-0, in deschiderea etapei a 25-a