Liga 1

Sepsi face un pas mare spre playoff dupa victoria cu Gaz Metan

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Mediasul se afunda in zona de playout dupa ce a pierdut, duminica, intalnirea de pe teren propriu cu Sepsi Sf.Gheorghe, scor 0-1.

Unicul gol al meciului arbitrat de Istvan Kovacs a fost marcat Tandia dintr-o lovitura de la 11 metri acordata in minutul 9.

Cu aceasta reusita Tandia a ajuns la cota zece reusite in acest sezon de Liga 1 Betano.

Asa am trait Gaz Metan - Sepsi 0-1

Finalul primei reprize a adus cate o ocazie la fiecare poarta. Mai intai internationalul de tineret Florin Stefan a trimis pe langa poarta din actiune.

Apoi gazdele au ratat de putin egalarea la sutul lui Chamed respins in corner de portarul Fejer cu o interventie acrobatica.

Sepsi s-a inchis total in partea secunda si Gazul a macinat in gol in cautarea unei egalari care n-a venit nici macar in cele patru minute suplimentare acordate de la margine.

Cu aceste trei puncte Sepsi urca pe cinci in clasament la cota 34 de goluri, in timp ce Mediasul ramane pe zece cu 29 de puncte tot mai departe de playoff.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – R. Romeo, Andre Pereira (Mendes ’65), M. Constantin, Trif (Diallo ’16) – Ivanov, Luis Aurelio – Olaru, Chamed, Ely Fernandes (Mailat ’46) – Rondon. Antrenor: Edi Iordănescu;

Sepsi: Fejer – De Moura, Rus, Jovanovic, Omar Abud – Velev, Karnitsky – Mensah (Rudol ’68), Vaşvari, Fl. Ştefan (Sato ’78) – Tandia (Hamed ’85). Antrenor: Eugen Neagoe;

Cartonaşe galbene: Fernandes ’43, Rondon ’49, M. Constantin ‘59 / Rus ’32, Jovanovic ’43, Omar Abud ’43, De Moura ‘58

Istvan Kovacs (arbitru la centru).



Sepsi face un pas mare spre playoff dupa victoria cu Gaz Metan