Liga 1

Sepsi da lovitura in prelungiri cu Gaz Metan

Sursă foto: facebook.com/pg/osksepsi

Trei puncte uriase obtinute de Sepsi Sf.Gheorghe in meciul disputat, sambata dupa-amiaza, pe teren propriu contra lui Gaz Metan Medias, echipa care a avut 1-0 si apoi a pierdut cu 2-1.

Rondon a deschis scorul pentru medieseni in minutul 30 din centrarea lui Busu.

In partea secunda gazdele au revenit pe tabela mai intai prin golul egalizator marcat de eroul local Hadnagy.

Intrat de putine minute in teren, atacantul veteran al celor de la Sepsi a profitat de o imprecizie in apararea medieseana si l-a invins pe Greab cu un sut plasat.

Apoi, in prelungirile partidei, macedoneanul Simonovski a marcat golul victoriei covasnenilor dupa o faza fixa. Mingea trimisa inalt in careu a fost prelungita de Busu si Simonovski a impins-o in poarta de langa bara a doua.

Sespi acumuleaza 19 puncte si urca pe locul trei al clasamentului din playout, ramanand singura echipa neinvinsa in aceasta faza a campionatului.

Caseta tehnica

Sepsi OSK: Niczuly - Stao, Dima (Hamed '54), Viera, Ursu - Petrovikj, Ghinga - Tandia (Hadnagy '64), Fulop, Oliviera (Kuku '54) - Simonovski. Antrenor: Eugen Neagoe

Gaz Metan Mediaş: Greab - Busu, Constantin, Fytanidis, Creţu - Cristea (Sârghi '70),  Rosado - Chamed (Caiado '79), Olaru (Tîrcoveanu '75), Diogo - Rondon. Antrenor: Cristian Pustai

Meciul a fost arbitrat de George Rădulescu.



Sepsi da lovitura in prelungiri cu Gaz Metan