Liga 1

Sepsi da lovitura in Copou

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi/

Prima victorie in deplasare pentru nou-promovata Sepsi Sf.Gheorghe a fost obtinuta, luni seara, pe terenul celor de la CSM Poli Iasi, scor 2-0, in ultima partida a etapei cu numarul opt din Liga 1 Betano.

Un succes adus de dubla lui Claudiu Herea din minutele 30 si 84, iar Sepsi ajunge la cota 9 puncte in clasament fiind situata deasupra campioanei Viitorul.

Iesenii au dominat teritorial inceputul meciului, fara insa a-si crea mari ocazii de gol la poarta aparata de Feher.

Deschiderea scorului s-a produs astfel contrar cursului jocului la o pasa a lui Hadnagy in spatele defensivei gazdelor. Herea a aparut din plan secund si i-a furat practic mingea mult prea staticului Cioinac si a trimis in poarta.

In partea secunda gazdele au atacat fara orizont in cautarea egalarii si au platit pretul in urma unui contraatac dus la capat de Sepsi.

Acelasi Herea a primit cu poarta goala de la lituanianul Papsys si a inchis practic meciul cu sase minute inaintea finalului.

N-a lipsit mult ca oaspetii sa marcheze si golul trei in prelungiri, dar la fel de bine iesenii ar fi putut reduce din diferenta la lovitura de cap a lui Cristea.

Prima victorie asadar pentru Sepsi in deplasare in scurta istorie a formatiei din Sf.Gheorghe pe prima scena a fotbalului romanesc.

Caseta tehnica

CSM Poli Iaşi: Kelava - Spătaru, Frăsinescu, Cioinac, Sin (Panţîru '55) - Qaka, Chelaru - Platini (Ştefănescu '72), Jo, Kizito - An. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Fejer - Burlacu, Oros, I. Ursu, C. Grecu - Thiaw, Ghingha - Astafei (Veress '90+2), Cl. Herea, P. Petre (Dima '66) - Hadnagy (Papsys '69). Antrenor: Valentin Suciu

Cartonaşe galbene: Chelaru '27, Spătaru '80 / Burlacu '73, Herea '84

Horia Mladinovici a arbitrat la centru.



Sepsi da lovitura in Copou