Liga 1

Sepsi da lovitura in Banie! Papura in gura leilor din tribuna

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial/

Dupa patru egaluri la rand echipa Sepsi Sf.Gheorghe a obtinut primul succes in noua editie de Liga 1.

Asa am trait Craiova - Sepsi

Echipa din Covasna a castigat, cu 1-0 (0-0), pe terenul Universitatii Craiova, aruncandu-l pe Corneliu Papura in gura leilor din tribuna.

Prima ocazie a apartinut Craiovei la sutul lui Constantin din afara careului in minutul 21. Portarul Fejer a respins cu o mana in corner.

Craiova a continuat sa domine jocul si in minutul 31 Kelic a reluat cu capul pe langa poarta din sase metri. Barbut a centrat ideal din dreapta.

In minutul 38 Roman l-a testat pe Fejer cu un sut din afara careului. O minge de control pentru portarul lui Sepsi.

Covasenenii au avut o singura faza periculoasa in finalul reprizei la sutul lui Safranko din interiorul careului.

Dupa primele 45 de minute Craiova avea 8-0 la raportul cornerelor si 2-0 la suturi pe poarta. Un singur sut spre poarta au avut oaspetii, amintit mai sus, in timp ce oltenii au amenintat de patru ori buturile adverse.

In partea secunda meciul a fost sarac in faze de poarta pana in minutul 81.

Karanovic, jucator intra in repriza a doua la Sepsi, a profitat de o imprecizie a fundasului Acka si a deschis scorul cu un lob peste Pigliacelli.

Sepsi a marcat astfel la primul sut pe poarta si obtine primul succes din noua editie de campionat dupa patru remize la rand.

Pentru Craiova este a treia infrangere la rand, dupa cele cu Hermannstadt si AEK Atena. Putem vorbi despre o criza in Banie, mai ales ca spectatorii i-au cerut din nou demisia antrenorului Corneliu Papura.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: 13.Pigliacelli - 4.Borta, 6.Kelic, 26.Acka, 11.Bancu - 21.Ivanov, 14.Qaka, 10.Cicaldau - 22.Barbut (31.Ionita-80'), 7.Roman II (9.Fortes-70'), 23.Constantin (33.Mihaila-61'); Antrenor: Corneliu Papura.

Sepsi Sf.Gheorghe: 95.Fejer - 88.Dimitrov, 4.Tincu, 3.Barisic, 23.Konongo - 24.I.Fulop (25.Karanovic - 71'), 8.Vasvari, 10.Flores (29.Bouhenna-85') - 27.Carnat, 99.Dumiter (18.Safranko-25'), 21.Gal; Antrenor: Csaba Laszlo.

Cartonase galbene: Barbut (51')/Konongo (19'), Vasvari (64').
Cartonase rosii: -



Sepsi da lovitura in Banie! Papura in gura leilor din tribuna