Liga 1

Sepsi castiga la limita cu Hermannstadt dintr-un penalty usor acordat

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Echipa Sepsi Sf.Gheorghe a obtinut victoria in meciul disputat pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 2-1, sambata dupa-amiaza, in etapa a 27-a.

Covasnenii au deschis scorul prin capitanul Aganovic, in minutul 27, dupa o centrare a lui Stefanescu in fata portii.

Hermannstadt a trecut aproape de egalare patru minute mai tarziu la sutul lui Petrescu din lovitura libera. Mingea a fost respinsa in extremis in corner de portarn Began.

Bara i-a salvat pe cei de la Sepsi din lovitura de la colt care a urmat, Ciobotariu fiind aproape de un autogol in tentativa de a respinge balonul cu capul.

Echipa din Sibiu a egalat scorul, in minutul 77, dintr-un penalty transformat de Babic. Un atacant croat intrat de doar sapte minute in locul lui Paraschiv. Sepsi a ramas in zece din minutul 75, cand fundasul Tamas a fost eliminat.

Primul gol marcat de Babic in Liga 1 nu a ramas prea mult in amintirea fanilor lui Hermannstadt.

Sepsi avea sa revina la conducere de asemenea din lovitura de la 11 metri. Aganovic a cazut usor la un contact cu Sno si Balasa a transformat pentru 2-1, in minutul 88.

Trei puncte importante pentru echipa lui Cristiano Bergodi, Sepsi refacand diferenta de cinci puncte in clasament fata de FCU 1948, principala urmaritoare in lupta pentru locul sase care duce in playoff.

Pentru Sepsi este a patra victorie in zece confruntari cu Hermannstadt si a doua consecutiva cu acelasi scor. In tur, covasnenii castigasera cu acelasi scor, 2-1.

Caseta tehnica

Sepsi: Began – Bălaşa, D. Ciobotariu, Tamas, Dumitrescu – Aganovic, C. Matei (Ninaj ’78), F. Junior (I. Gheorghe ’78) – Safranko, Tudorie (Rondon ’70), Ştefănescu (Papa ’64). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Hermannstadt: Letica – Antoche, Bejan, C. Ene – Medina (Oroian ’46), Sota, Limaj (Biceanu ’70), Butean – P. Petrescu (Alhassan ’46), D. Paraschiv (Babic ’70), C. Popescu (Balaure ’70). Antrenor: Marius Măldărăşanu.

Cartonaşe galbene: Tamas ’36, ’75, Aganovic ’49, Tudorie ’54, Bălaşa ‘90+5 / Antoche ’62, Ene ‘90+4.

Cartonaş roşu: Tamas ‘75.

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Bogdan Gheorghe, Romică Bîrdeş.



Sepsi castiga la limita cu Hermannstadt dintr-un penalty usor acordat