Liga 1

Secretul succesului pentru Sumudica in relatia cu Alibec si Budescu: “Generam un conflict”

Sursă foto: facebook.com/afcastragiurgiu

Marius Sumudica a povestit intr-o emisiune televizata cum a reusit sa lucreze cu jucatori precum Denis Alibec si Constantin Budescu, doi fotbalisti cunoscuti pentru personalitatea lor accentuata.

“Generam un conflict incat sa-i aduc cu picioarele pe pamant, cand vedeam ca entuziasmul e prea mare. Am avut momente cand i-am si dat afara din antrenament pe Alibec si Budescu”, a spus Sumudica la Pro x.

In alta ordine de idei, Sumudica a mai spus ca din punctul de vedere al conditiilor oferite de club in mandatul lui Edi Iordanescu au fost oferite toate conditiile pentru a face performanta.

“Echipa cu Edi Iordanescu a avut conditii de pregatire si alimentatie de zece ori mai mari decat am avut. Nu stiu daca in doi ani de zile pe vremea mea am putut sa le dam trei mese dupa antrnament. N-am avut gps-uri sa monitorizam cat alearga jucatorii. N-am avut nimic si am facut performanta, am scos de doua ori pe West Ham. Nu mai spun ca n-aveam apa calda la stadion, dar astea te unesc”, a declarat Sumudica.

Marius Sumudica este in prezent liber de contract dupa despartirea de Kayserispor din Turcia.



Secretul succesului pentru Sumudica in relatia cu Alibec si Budescu: “Generam un conflict”