Liga 1

Se adanceste criza de la Viitorul dupa al patrulea meci fara victorie

Sursă foto: facebook.com/VoluntariFC

Campioana Viitorul nu si-a revenit dupa eliminarea din Champions League si continua forma slaba din campionat remizand, scor 0-0, marti seara, in partida cu cei de la FC Voluntari, in etapa a 5-a din Liga 1 Betano.

Dupa o prima repriza extrem de saraca in faze de poarta, meciul s-a mai animat in partea secunda, cand cei de la Viitorul au ratat si cele mai importante ocazii de gol.

Mai intai Benzar a cautat coltul scurt cu un sut din marginea careului, obligandu-l pe debutantul din poarta Voluntariului la o interventie salvatoare.

Apoi, in minutul 62, Ganea l-a gasit ideal demarcat in careu pe Chitu cu o centrare din stanga, insa atacantul campioanei a ratat poarta. 

Voluntariul a jucat la 0-0 si s-a multumit sa apere egalul, singura faza notabila fiind sutul luiVodut din minutul 74 deviat in corner de Constantin.

Viitorul lui Hagi ramane cu o singura victorie in primele cinci etape de campionat, acel 3-0 din prima etapa cu Gaz Metan Medias, si obtine primul punct dupa trei infrangeri la rand.

Este al patrulea meci la rand cand campioana sezonului precedent nu marcheaza in campionat.

Echipele de start

Viitorul: Rîmniceanu - R. Benzar, Ţîru, M. Constantin, Cr. Ganea - Cicâldău (Mladen '79), Nedelcu, Lopez - Chiţu, Fl. Coman (Cioablă '79), O. Herea (Eric '62). Antrenor: Gheorghe Hagi.

FC Voluntari: Petrariu - Maftei, Balaur, M. Popescu, Olteanu - Novac, Popadiuc (Căpăţână '81) - Ivanovici (Trandafirescu '89), Marinescu, Voduţ - Tudorie (G. Deac '64). Antrenor: Claudiu Niculescu.

Cartonaşe galbene: Cr. Ganea '29 / Ivanovici '56.

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) - Valentin Urzică, Iulian Radu (asistenţi) - Andrei Antonie (rezervă).



Se adanceste criza de la Viitorul dupa al patrulea meci fara victorie