Liga 1

Sapunaru si-a aflat pedeapsa dupa incidentele de la finalul partidei cu FC U Craiova 1948

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Capitanul echipei Rapid a fost implicat intr-o altercatie la vestiare dupa meciul disputat la Targu Jiu cu echipa lui Adrian Mititelu.

Cristi Sapunaru s-a aflat in centrul atentiei dupa meciul cu echipa din Banie cand, potrivit martorilor si imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, a fost la un pas de bataie cu un apropiat al clubului gazda.

Jucatorul Rapidului s-a aparat spunand ca a intervenit pentru a-si apara colegii asupra carora se aruncau diverse obiecte si care erau stropiti cu apa.

Sapunaru l-a indicat ca agitator din partea clubului din Banie pe Andrei Preda, cunoscut publicului ca “Gogoasa”, fost jucator la echipa lui Mititelu si unul dintre liderii suporterilor grupati in Peluza Sud.

Disputa celor doi era mai veche si data din sezonul precedent, cand FCU 1948 a intalnit Rapid la Mioveni, partida in timpul careia mai multi oficiali ai oltenilor au fost evacuati din stadion.

Printre acestia s-a aflat si Adrian Mititelu jr., fiul patronului echipei, care a fost suspendat un an de pe stadioane.

Comisia de Disciplina a decis in cazul lui lui Sapunaru o suspendare de o etape si o amenda de 9.400 de lei.

Reactia lui Adrian Mititelu n-a intarziat sa apara.

“Fiul meu este administratorul clubului. Practic este conducatorul clubului. El nu mai are voie sa-si desfasoare activitatea. I s-a interzis dreptul la munca.

“Sapunaru vine si bruscheaza jandarmii, loveste, urla, tipa, 20 de insi nu-l pot tine, dar n-are nicio problema. Din contra, este erou intr-o anumita parte a lumii”, a spus patronul formatiei din Banie la Pro Arena.Sapunaru si-a aflat pedeapsa dupa incidentele de la finalul partidei cu FC U Craiova 1948