Liga 1

Sanmartean nu pare tentat sa ajunga la Steaua

Se repeta povestea din vara in ceea ce priveste posibila trecere a mijlocasului Lucian Sanmartean. Aflat in atentia clubului din Ghencea, jucatorul de la Vaslui se tine tare si spune ca in continuare nu este atras de posibilitatea unei evolutii in Champions League si ca prefera siguranta financiara pe care o are la echipa lui Adrian Porumboiu.

“In fiecare an e aceeasi poveste. Ca de fiecare data, a ramas doar la stadiul de interes. Tinand cont de varsta, tot ce conteaza e siguranta si linistea de dupa fotbal. Sa mergi la o echipa care iti ofera salariul sub ce ai acum, e neinteresant la varsta mea. Eu in Champions League am jucat, stiu ce inseamna, linistea financiara a echipei e tot ce primeaza", a spus Sanmartean la Dolce Sport.

Mijlocasul vasluian are in prezent cel mai mare salariu din Liga 1, castigand 400.000 de euro pe an. Daca va ajunge la Steaua salariul sau va fi mai mic, dar echipa din Ghencea pluseaza la capitolul prima de obiectiv in eventualitatea castigarii campionatului. De asemenea argumentul Stelei se bazeaza si pe o probabila participare in grupele Champions League.



Sanmartean nu pare tentat sa ajunga la Steaua