Liga 1

Sandu si Dragomir afla pe 15 iunie sentinta in dosarul dezafilierii Craiovei

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti ar fi trebuit sa dea, miercuri, sentinta definitiva in dosarul care a avut drept obiect de judecata dezafilierea FC Universitatea Craiova.

La ultimul termen al procesului, in 17 mai, procurorii au solicitat pedepse maxime pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, oamenii care conduceau la vremea respectiva destinele fotbalului romanesc.

Instanta a ramas in pronuntare si miercuri ar fi trebuit sa dea publicitatii sentinta.

Suspansul se mentine in acest dosar pana cel putin pe 15 iunie, data fixata pentru verdict.

"Ma asteptam la o amanare, pentru ca este un dosar complex si sunt multe cereri depuse. Sunt 99% sigur ca pe 15 iunie vom avea un verdict final", a comentat Adrian Mititelu la Digi Sport.

Acesta mai sustine ca prin decizia finala a instantei FC Universitatea Craiova sa-si primeasca inapoi locul ocupat la momentul respectiv, in 2011, in Liga 2.

Initial, Tribunalul Bucuresti i-a gasit vinovati pe Sandu si Dragomir, condamnandu-i la cate trei ani de inchisoare cu suspendare. Cei doi au facut recurs, la fel ca si cealalta parte, acuzarea, ajungandu-se astfel la Curtea de Apel.Sandu si Dragomir afla pe 15 iunie sentinta in dosarul dezafilierii Craiovei