Liga 1

S-a trezit Astra si urca direct pe podium. Botosaniul contesta arbitrajul de la Giurgiu

Sursă foto: https://www.facebook.com/afcastragiurgiu

Astra Giurgiu a castigat disputa cu FC Botosani, vineri seara, cu 1-0, si face un salt de trei pozitii pana pe locul trei al clasamentului din playoff in Liga 1.

Gabriel Tamas a marcat unicul gol al meciului de la Giurgiu dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de catrei Denis Alibec in minutul 64.

Botosani a avut un gol anulat in prima repriza la ceea ce arbitrul Ionut Coza a considerat a fi un fault un atac comis de Keyta.

Oaspetii au ratat egalarea la ultima faza a meciului prin Ofosu, jucator scapat singur cu portarul Lazar.

Astra a avut doua bare la 0-0 in repriza secunda, ambele prin Radut dupa reluari din interiorul careului.

Bogdan Andone, antrenorul gazdelor, a fost eliminat in finalul meciului.

Cei de la Botosani au contestat dupa meci arbitrajul lui Coza.

”Am fost viciat de un gol valabil, de un penalty neacordat. Din punctul meu de vedere baietii n-au pierdut meciul de azi. Tamas se impiedica si cade, Keyta da gol valabil si nu se da. Ce vreti mai mult?”, a spus Marius Croitoru, antrenorul Botosaniului.

Giurgiuvenii acumuleaza 24 de puncte si ajung pe locul trei, la egalitate cu Botosani si in fata celor de la FCSB, echipa impinsa pe locul cinci.

Caseta tehnica

Astra Giurgiu: Lazar - Graovac, Tamaş, Dima, Radunovic - Baicu (Ioniţă '28), Seto, Crepulja, Răduţ - Alibec (Begue '90+1), Fatai (Simion '79). Antrenor: Bogdan Andone.

FC Botoşani: Hankic - Haruţ, Chindriş, Şeroni (Patache '55), Ţigănaşu - Papa, Rodrigues - Ashkovski (Alexandru '80), Florescu, Keyta - Ofosu. Antrenor: Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Fatai '66, Alibec '76, Begue '90+2 / Chindriş '73.

Meciul a fost arbitrat de Ionuţ Coza.



S-a trezit Astra si urca direct pe podium. Botosaniul contesta arbitrajul de la Giurgiu