Liga 1

S-a lasat cu scandal la Adunarea Generala a FRF

Sursă foto: captura telekom sport

La Adunarea Generala a FRF programata pentru miercuri dimineata la Casa Fotbalului a existat si un moment tensionata.

Tudor Iacov, presedintele clubului Progresul Bucuresti din Liga a 4-a, a anuntat solicitarea in instanta pentru dizolvarea FRF, acuzand forul condus de Razvan Burleanu ca actioneaza in ilegalitate.

"In momentul acesta va spun ca e depusa o cerere de dizolvare a FRF pe rolul instantelor", a spus Iacov in gura mare, in timp ce era pofitat de Razvan Burleanu sa paraseaza prezidiul.

"Am luat act de memoriul dumneavoastra. E normal sa mai avem si astfel de reactii", a spus Burleanu de la tribuna Adunarii Generale a FRF.

Cei de la Progresul Bucuresti anunta pe site-ul propriu inregistrarea la Tribunalul Bucuresti a unei cereri de dizolvare a FRF "în conformitate cu art.1 alin. (3) şi (5) din Constituţia României".

"Deoarece Federaţia Română de Fotbal este unica autoritate publică centrală, de interes naţional, având statut de utilitate publică, în ramura sportivă fotbal, fiind autorizată în acest sens de Ministerul Tineretului şi Sportului, AS FC Progresul Bucureşti consideră că este intolerabil ca aceasta să îşi desfăşoare activitate cu încălcare prevederilor Legii nr.69/2000 în baza căreia funcţionează", se mai arata in comunicatul celor de la Progresul Bucuresti.



S-a lasat cu scandal la Adunarea Generala a FRF