Liga 1

Remiza in Stefan cel Mare intre Dinamo si Poli Iasi. Moldovenii au scapat de grijile retrogradarii

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Echipele Dinamo si Poli Iasi au terminat la egalitate, scor 0-0, miercuri seara, intr-un meci din etapa a 12-a din playout.

Lipsite de grijile retrogradarii cele doua echipa au fost zgarcite cu spectacolul si au jucat mai mult cu gandul sa consume cele 90 de minute dedicate jocului.

Dinamo a ratat cea mai mare ocazie in finalul primei reprize, minutul 39, cand Dan Nistor a nimerit bara cu un sut din interiorul careului.

In partea secunda a venit randul celor de la Poli Iasi sa treaca pe langa gol la o faza prelungita de atac pornita de la incursiunea lui Rus in partea dreapta. In cele din urma mingea a ajuns la Sanoh care nu l-a putut invinge pe portarul Mandanda.

S-a terminat 0-0 si Poli Iasi a scapat de grijile retrogradarii cu doua etape ramase pana la finalul sezonului.

Dinamo se poate vedea egalata in fruntea ierarhiei din playout, daca Gaz Metan Medias invinge, joi seara, pe FC Voluntari in ultima partida a etapei.

Caseta tehnica

Dinamo: Mandanda - Ciobotariu, R. Grigore, Klimavicius - Dussaut, N'Diaye (Filip ’52), Nistor, Aliji (Christovao ’46) - Zenke, Papazoglou (Popa ’69), Sorescu. Antrenor: Mircea Rednic;

Politehnica Iaşi: Ruben Mino - L. Rus, Mihalache (Gardoş ’30), Frăsinescu, Bădic - Mihăescu, Qaka (Teixeira ’36), Nascimento - Platini, Garros (Sanoh ’76), P. Petre. Antrenor: Flavius Stoican;

Cartonaşe galbene: Grigore ’11, Nistor ’19 / Platini ’21, Bădic ’59, Ruben Mino ‘85;

Arbitru: Adrian Cojocaru.



Remiza in Stefan cel Mare intre Dinamo si Poli Iasi. Moldovenii au scapat de grijile retrogradarii