Liga 1

Reghecampf: ”Trebuia sa marcam mai mult”

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua, s-a declarat multumit de rezultatul partidei cu Viitorul Constanta, dar considera ca jucatorii sai puteau sa marcheze mai mult.

”Am reusit sa marcam foarte repede si sa facem ce ne-am dorit. Sunt multumit pentru ca m-am temut foarte mult de acest meci. Am crezut ca baietii nu-si vor reveni fizic. Trebuia sa marcam mai multe goluri”, a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Tehnicianul ros-albastrilor a mai spus ca obiectivul diferentei de 15 locuri la finalul anului fata de a doua clasata se mentine.

”Mai avem patru meciuri si dorim sa le câstigam pe toate. Vreau sa avem 15 puncte fata de locul doi. Pe Chiriches l-am schimbat la pauza pentru a-l menaja”, a adaugat Reghecampf.

Raul Rusescu si-a consolidat prima pozitie în clasamentul golgeterilor ajungând la cota 11 reusite în acest sezon de Liga 1.

”Am întâlnit o echipa foarte buna, dar noi am fost foarte motivati de la început si stiam ce vor face. I-am surprins în primele minute si acolo la 2-0 în primele minute s-a decis meciul. Suntem un grup unit, o familie si faptul ca suntem foarte bine pregatiti din toate punctele de vedere ne da o si mai mare încredere”, a spus Rusescu dupa meciul cu Viitorul.

Steaua s-a impus în deplasare contra formatiei Viitorul Constanta, scor 4-0, si a ajuns la al 16-lea meci fara înfrângere.



Reghecampf: ”Trebuia sa marcam mai mult”