Liga 1

Reghecampf si Petrescu, dus rece in presa din Bulgaria

Vazuti de ei si de cei apropiati in Romania ca niste semizei in materie de antrenorat, Laurentiu Reghecampf si Dan Petrescu s-au lovit joi de o analiza scurta si rece in presa din Bulgaria.

Presa din Bulgaria ii aduce pe cei doi pe lista numelor care ar putea ajunge antrenori la echipa Ludogoret, in cazul in care tehnicianul actual ar putea fi demis.

Insa, bulgarii ii vad pe Reghe si Petrescu intr-o lumina foarte clara si obiectiva. "Nici unul dintre ei nu are o experienta foarte mare in antrenorat, dar au reusit a castige campionatul in Romania", scriu bulgarii.

Este de fapt, in esenta, adevarul despre Reghecampf si Petrescu in materie de antrenorat. Amandoi au facut ceva performanta in Romania, dar dupa aceea s-au dus si s-au ingropat in desert. Petrescu are un plus ca a mai activat prin Rusia, insa fara performante notabile.

Declaratiile bulgarilor vin la scurt timp dupa ce sotia lui Reghecampf, Ana Maria Prodan, a scris un text, probabil intr-un moment de delir. Ea considera in acel text ca Reghecampf este un mare antrenor, vazand faptul ca a castigat campionatul in Romania si ca a jucat in Cupa Ligii Campionilor a Asiei drept apogeul unei cariere stralucite. Intreg textul Anei Maria Prodan este aici, noi nu am considerat ca este de publicat. 



Reghecampf si Petrescu, dus rece in presa din Bulgaria