Liga 1

Rednic ironizeaza starea deplorabila a gazonului de pe Arena Nationala

Apropierea derby-ului dintre Dinamo si FCSB le da frisoane reprezentantilor celor doua mari rivale bucureste din perspectiva starii proaste a gazonului de pe cel mai mare stadion al tarii.

Suprafata de joc a Arenei Nationale a aratat ingrozitor la meciul FCSB - Astra, toti cei implicati criticand in termeni duri neglijenta factorilor decizionali, in acest caz Primaria Capitalei.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a ramas impresionat de starea terenului din Voluntari si a lansat o intrebare interesanta la conferinta de presa: "Adica domnul Pandele nu vorbeste cu doamna Firea? Uite, am eu un teren bun, pot sa-ti dau specialistii mei".

"Mi se pare rusinos. Avem un singur stadion si arata cum arata. Stai ca vin Sarbatorile de iarna. O sa fie Cupa Craciunilor, Mos Craciun", a mai spus ironic Rednic.

Primaria Capitalei, cea in administrarea careia se afla Arena Nationala, a raspuns printr-un comunicat sec in urma plangerilor despre starea proasta a terenului de joc.

"Gazonul nu va fi schimbat, iar lucrarile de intretinere se realizeaza fara costuri suplimentare. In prezent, societatea care intretine gazonul pe Arena Nationala efectueaza proceduri uzuale de intretinere in urma evenimentelor care au avut loc in ultima perioada, respectiv tunderea acestuia si eliminarea materialului vegetal vatamat sau mort pentru pregatirea solului in vederea insamantarii, refacerii, mentinerii densitatii si omogenitatii gazonului", se arata in comunicatul dat publicitatii de PMB.



Rednic ironizeaza starea deplorabila a gazonului de pe Arena Nationala