Liga 1

Recital de goluri al Stelei cu U Cluj

Steaua s-a impus cu 5-1 în meciul de pe Arena Nationala cu Universitatea Cluj, un meci cu un gol în prima repriza si cinci dupa pauza. Adi Rocha a deschis scorul în primul sfert de ora, tot el reusind dubla la primul gol marcat dupa pauza. Pentru Steaua au mai înscris Raul Rusescu si Cristi Tanase de doua ori, golul de onoare al clujenilor fiind marcat de Viorel Dinu.

Steaua - U Cluj in cifre:
- totul despre Steaua:
lot, fise jucatori (minute jucate, goluri, cartonase), meciuri, evolutie
- totul despre U Cluj:  lot, fise jucatori (minute jucate, goluri, cartonase), meciuri, evolutie

Într-o adevarata sauna pe Arena Nationala, Steaua si U Cluj abia au reusit sa lege câteva faze de joc. Caldura infernalaa sleit de puteri jucatorii celor doua echipe, care au izbutit totusi sa arate si ceva fotbal celor peste 14.000 de spectatori prezenti în tribune.

Centrarile lui Bourceanu din faze fixe si cele ale lui Tanase din actiune au dat în câteva faze emotii defensivei ardelene, care a trebuit sa fie mereu cu ochii pe Nikolic si Adi Rocha. Pe cel din urma l-au scapat însa din marcaj fundasii clujeni în minutul 15 si Rocha a deschis scorul cu capul de lânga bara, dupa o excelenta centrare de pe dreapta de la Georgievski.

Daca oaspetii s-au vazut mai rar în ofensiva, fiind mereu preocupati sa se apere în fata atacurilor prelungite ale ros-albastrilor, acestia din urma au fost ceva mai activi în jumatatea adversa. Pâna la pauza, desi nu au mai fost mari ocazii de gol, Steaua a mai amenintat de câteva ori careul advers prin aparitiile la finalizare ale lui Nikolic, Tanase, Chipciu sau chiar Lucian Filip.

Odata cu lasarea serii si scaderea temperaturii, jocul Stelei a început sa prinda tot mai mult contur. La revenirea jocului a contribuit si intrarea în teren a lui Raul Rusescu în minutul 55, moment din care Steaua s-a vazut tot mai periculos în atac. Iar dupa doar cinci minute Adi Rocha a reusit dubla, chiar din pasa cu calcâiul primita de la Rusescu. Acesta nu s-a lasat nici el mai prejos si în minutul 62 a reluat cu mult sânge rece în poarta pasa de pe dreapta de la Chipciu.

Adi Rocha a reusit o dubla în meciul de pe National Arena, fiind imitat apoi de Cristi Tanase. Doua duble într-un meci.

Chiar si la scorul de 3-0 Steaua nu a renuntat la atac, preferând o presiune constanta dincolo de mijlocul terenului, în fata unei echipe care a parut incapabila de a opune rezistenta. Iar în minutul 72, Cristi Tanase a marcat din penalty pentru 4-0, dupa ce tot el obtinuse lovitura de la 11 metri în duel cu Krumov.

Multumiti cu jocul lor si cu avantajul confortabil de pe tabela, stelistii au lasat-o mai moale în minutele urmatoare si au fost taxati. Viorel Dinu a urcat frumos pe dreapta în minutul 82, a depasit si ultimul fundas stelist si, ramas singur cu Stanca, a redus din diferenta. Un minut mai târziu însa, Steaua a refacut avantajul de 4 goluri prin Cristi Tanase. Decarul gazdelor a reusit dubla din pasa lui Adi Rocha.



Recital de goluri al Stelei cu U Cluj