Liga 1

Reactii dupa Hermannstadt – U Cluj. Miriuta si Lobont nu stiu daca mai continua!

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc

Sezonul intern practic s-a incheiat, miercuri dupa-amiaza, odata cu returul barajului dintre Hermannstadt, locul sase in playout, si U Cluj, echipa de pe locul trei in liga secunda.

Hermannstadt s-a impus, cu 2-1, la general, dupa ce a castigat mansa tur in deplasare, cu 2-0.

La retur, U Cluj a castigat, cu 1-0, insuficient pentru a schimba soarta barajului.

Vedeti mai jos ce au declarat cei doi antrenori dupa mceiul de la Sibiu.

“Obiectivul a fost atins. Ii felicit pe baieti, sunt mandru ca i-am antrenat. M-am exprimat gresit. Nu stiu, maine voi lua o decizie cu familia. Exista o oferta, dar n-am semnat nimic. Sa vedem ce zice fiica mea. Are 10 ani si plange ca il vrea pe tati acasa. Chiar daca am batut 2-0 in tur, astazi ne-au cam calarit un pic. Se trage linie si important e ca noi ramanem in Liga 1”, a spus Vasile Miriuta (Hermannstadt)

“O victorie cu gust amar, dar ramane o victorie. Am dat maxim din maximul pe care il putem da noi la ora actuala. Vom avea multe de invatat din aceasta o dubla cu Hermannstadt.E prematur sa vorbim de schimbat acum la cald. Vom analiza zilele urmatoare si vom vedea care e linia de urmat. Noi am fost penalizat pentru un singur minut, cand am luat cele doua goluri la Cluj. In rest baietii au facut tot ceea ce le-am cerut”, a declarat si Bogdan Lobont (U Cluj).



Reactii dupa Hermannstadt – U Cluj. Miriuta si Lobont nu stiu daca mai continua!