Liga 1

Reactia FRF dupa suspendarea meciului Sepsi - FCU 1948

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a oferit un punct de vedere la o zi dupa ce partida de Liga 1 dintre Sepsi Sf.Gheorghe si FCU 1948 a fost suspendata de arbitru din cauza scandarilor xenofobe ale fanilor veniti de la Craiova.

Andrei Chivulete a trimis cele doua echipe la vestiare in minutul 24. Dupa alte zece minute jucatorii au revenit pe teren, dar partida a fost suspendata definitiv dupa ce scandarile considerate nepotrivite au fost si ele reluate odata cu jocul.

Rezultatul final va fi acum decis de comisiile abilitate din cadrul FRF.

“Pozitia noastra, a Federatiei Romane de Fotbal, e foarte clara. In primul rand, nu ne dorim sa avem scandari, mesaje rasiste, discriminatorii si/sau xenofobe in societatea noastra. Ne dorim ca stadionul sa reprezinte un spatiu civilizat si cu siguranta e nevoie de interventii in aceasta zona. Anumite grupuri de suporteri nu sustin acest mesaj.

“Arbitrul Chivulete a urmat un protocol in trei pasi care se aplica si la nivel international. Cazul va ajunge pe masa Comisiei de Disciplina, care va decide in ceea ce priveste incidentele petrecute la acest meci”, a declarat Razvan Burleanu intr-o conferinta de presa.Reactia FRF dupa suspendarea meciului Sepsi - FCU 1948