Liga 1

Razvan Burleanu solicita interventia Parlamentului in disputa brandurilor din fotbalul romanesc

Intr-un discurs tinut cu ocazia semnarii unui parteneriat intre Federatia Romana de Fotbal si Ambasada SUA in Romania, Razvan Burleanu a vorbit despre necesitatea adoptarii unui cadrul legislativ cu privire la protejarea brandurilor istorice ajunse subiect de disputa juridica in ultimii ani.

Presedintele FRF a oferit drept exemplu elocvent diferendul dintre cluburile FCSB si CSA Steaua asupra brandului “Steaua Bucuresti”.

“E vorba si de branduri care au disparut din fotbalul romanesc si pe care pur si simplu avem dificultatea de a le recupera, pentru ca nu stim cui apartin. Noi nu ne-am pus problema in felul acesta cand a venit vorba sa vorbim de aceste branduri”, a spus Burleanu.

“Bineinteles ca avem nevoie de un cadru legislativ in acest sens. In mod cert ai nevoie de regulamentele FRF, dar nu sunt suficiente. Ai nevoie de un cadru legislativ care trebuie sa protejeze. Astazi avem un cadru legislativ total neadaptat pietei”, a mai declarat presedintele FRF.Razvan Burleanu solicita interventia Parlamentului in disputa brandurilor din fotbalul romanesc