Liga 1

Răzvan Burleanu, război deschis cu Gigi Becali: ”I-am blocat numărul de telefon”

Președintele FRF spune că a primit două mesaje de la Gigi Becali și că i-a blocat acestuia numărul de telefon. În plus, Burleanu crede că Becali nu se va retrage prea curând din fotbal, așa cum a declarat după meciul pierdut de FCSB în deplasare cu Rapid.

”Nu este prima dată când vedem această declaraţie. Îl văd pe domnul Becali ca o persoană foarte interesată de propria imagine şi de bani. Atât timp cât unul dintre aceste elemente va fi acolo mă îndoiesc că se va retrage”, a declarat Răzvan Burleanu.

Acesta a confirmat public primirea a două mesaje de la Gigi Becali după meciul pierdut de FCSB în Giulești.

”Însă trebuie să recunosc că am blocat domnului Becali numărul de telefon, astfel încât nu ştiu ce alte mesaje a mai trimis. De ce am făcut acest lucru? Am făcut-o chiar pentru el, să aibă mai puţine păcate pe care să le împărtăşească la următoarea spovedanie”, a mai spus Burleanu.

Președintele FRF mai crede că profilul de patron impus de Gigi Becali nu are viitor în fotbalul european.

”Profilul unui patron care se consideră stăpân în relaţia cu jucătorii şi cu antrenorii, care are un comportament discriminatoriu pe criteriii de gen şi nu numai, care consideră că fiecare om are un preţ nu cred că are un viiitor în fotbalul european”, crede Burleanu.

Gigi Becali a acuzat dur arbitrajul după meciul cu Rapid din playoff, spunând că se retrage din fotbal atâta vreme cât Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras vor rămâne pe pozițiile actuale.



Răzvan Burleanu, război deschis cu Gigi Becali: ”I-am blocat numărul de telefon”