Liga 1

Razvan Burleanu ales in Consiliul FIFA

Mandatul lui Razvan Burleanu, care se va intinde pe o perioada de patru ani, a fost confirmat marti, 20 aprilie 2021, in cadrul celui de-al 45-lea Congres UEFA, desfasurat la Montreux, Elvetia.

"Prezenta in Consiliul FIFA este o performanta pentru diplomatia sportiva a Romaniei, iar pentru managementul sportiv este cea mai inalta recunoastere, de aceea voi face tot ceea ce este posibil cu cea mai inalta responsabilitate ca, alaturi de presedintele UEFA si de ceilalti 7 colegi din Consiliul UEFA, sa pot reprezenta interesele fotbalului european si al altor federatii nationale non-europene care impartasesc aceeasi viziune cu UEFA.

"Pentru Romania inseamna si un acces la o cunoastere si o intelegere globala a dezvoltarii fotbalului care se va transpune totodata in decizii pe care voi incerca sa le influentez la nivel international si national.

"Totodata, prin demersul de a candida si de a fi ales mi-am dorit sa inspir si alti romani tineri care considera ca anumite domenii sau functii le sunt greu accesibile, daca nu chiar interzise, iar modul nostru de lucru integru sa fie un model si pentru ale sectoare de activitate din tara noastra”, a declarat presedintele FRF, Razvan Burleanu.

Ceilalti trei membri in Consiliul FIFA din partea UEFA, a caror candidatura a fost confirmata in sedinta de marti, sunt Georgios Koumas (Cipru), Peter Peters (Germania) si Dejan Savicevic (Muntenegru).



Razvan Burleanu ales in Consiliul FIFA