Liga 1

Razboi in Banat. Stratila: “Va fi vai de mama lor in retur”. Canu: “Suntem fraierii lui Gaman?”

Sursă foto: twitter.com/Radio_Timisoara

Nervi intinsi la maxim dupa mansa tur a barajului dintre ACS Poli Timisoara si UTA pentru ultimul loc in sezonul viitor al Ligii 1.

Stratila, marcatorul celor de la UTA, le-a promis timisorenilor un retur de cosmar la Siria, comuna de langa Arad care va gazdui partida de joi.

“O sa fie vai de mama lor la Arad. Aveam un public extraordinar. Sper sa dam cel putin un gol in retur si sa ramanem in prima liga. Inapoi nu se mai poate”, a spus Stratila la Dolce Sport.

Canu, jucatorul Timisoarei, a reactionat dur la adresa arbitrului George Gaman, cel care l-a eliminat pe Neagu in minutul 58.

“Suntem fraierii lui Gaman? Cine e sa-si bata joc de noi si de orasul asta? Am venit de la minus 14 si vine el sa-si bata joc. Are rude la Arad? Cu Pandurii inteleg ca e oltean. Aici pe tunel il felicita pe Erico pentru golul cu ASA. Mai aveau putin si se sarutau pe aici. Sa ne lase Gaman cu zambetul lui pe buze de oltean, ca nu e ora exacta in Oltenia”, a spus Canu dupa meci.

“Se poate intampla orice in retur, va fi greu, stadionul plin. Noi avem un gol avantaj, insa sper sa nu mai arbitreze Gaman joi”, a adaugat fundasul celor de la ACS Poli.



Razboi in Banat. Stratila: “Va fi vai de mama lor in retur”. Canu: “Suntem fraierii lui Gaman?”