Liga 1

Rapid - Mioveni 1-1. Giulestenii au egalat in inferioritate numerica pe final de meci

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Etapa a 26-a din Liga 1 a debutat, vineri seara, cu remiza inregistrata intre Rapid Bucuresti si Sepsi Sf.Gheorghe.

Marius Stefanescu a deschis scorul pentru Sepsi la patru minute dupa pauza cu o reluare din interiorul careului mic la o centrare din flancul drept.

Un gol marcat de covasneni in superioritate numerica, Alexandru Albu fiind eliminat cu rosu direct inca din minutul 32 pentru o intrare dura asupra lui Anass Achahbar.

Centralul Sebastian Coltescu acordase initial cartonasul galben, dar a revenit asupra deciziei si a schimbat culoarea in rosu, dupa ce a vazut gravitatea accidentarii.

Achahbar n-a mai putut continua si a parasit terenul pe targa.

Rapid a egalat in extremis, in minutul 90+1, prin Alexandru Ionita. Acesta a profitat de o iesire gresita din partea lui Roland Niczuly la o centrare din stanga si a inscris cu un lob din marginea careului.

Un gol anuntat de o mare ocazie ratata de giulesteni cu sase minute mai devreme, cand acelasi Niczuly a respins in corner un sut din afara careului.

Rezultatul de egalitate nu ajuta niciuna dintre echipe, Rapid si Sepsi ramanand in afara locurilor de playoff in clasament.

Caseta tehnica

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Al. Albu, Kait (Goge ’78) – Sefer (Ioniţă ’71), Marzouk (Moise ’36), R. Ilie (Pănoiu ’77) – Vojtus (Bălan ’72). Antrenor: Mihai Iosif.

Sepsi: Nizuly – Dimitrov, Ninaj, Bg. Mitrea, A. Dumitrescu – E. Gonzalez (Vaşvari ’76), Aganovic – Bărbuţ (Askovski ’76), Achahbar (Păun ’36), M. Ştefănescu (Golofca ’75) – Al. Tudorie (Luckassen ’84). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Ilie ’19 / Bărbuţ ’37, Păun ’60, Ştefănescu ‘68.

Cartonaş roşu: Albu ‘33.

Arbitri: Sebastian Colţescu - George Neacşu, Marius Badea - Viorel Flueran.



Rapid - Mioveni 1-1. Giulestenii au egalat in inferioritate numerica pe final de meci