Liga 1

Rapid – Dinamo 3-1. A doua victorie consecutiva pentru Mutu

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Giulestenii au transat inca din prima repriza derby-ul cu Dinamo disputat la Mioveni, duminica seara, in prima etapa din playout.

Ionita a deschis scorul dupa doar patru minute de la startul partidei la capatul unei actiuni in viteza.

Estonianul Kait a majorat avantajul giulestenilor patru minute mai tarziu dupa o faza fixa de la coltul terenului. Ionita a centrat din corner, Balan a prelungit spre bara a doua si Kait a pus acolo piciorul pentru 2-0.

Dinamo a reactionat si a redus din diferenta prin Morar, in minutul 11. Acesta a patruns in viteza in careu si a finalizat cu un sut in forta.

Balan a marcat golul de 3-1 pentru Rapid la 30 de minute de la inceputul partidei cu un sut din lovitura libera care l-a prins pe picior gresit pe Cristiano, portarul lui Dinamo.

“Cainii” au avut o sansa buna la reluarea cu capul trimisa de Aloe, in minutul 36, dupa o lovitura libera.

Pana la pauza Rapid a mai ratat alte doua sanse de a marca, prin Ionita (38’) si Ilie (39’).

In partea secunda Dinamo a atacat mai mult in tentativa de a relansa partida, dar intrarea lui Irobiso la pauza n-a adus plusul ofensiv de care avea nevoie echipa lui Dusan Uhrin jr.

Cehul si-a inceput astfel cu stangul al treilea mandat pe banca lui Dinamo, echipa care ramane la cota 9 puncte in clasament, cu opt meciuri ramase pana la finalul sezonului.

Rapid se alatura echipelor cu 23 de puncte din fruntea clasamentului din playout.

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Kait, Albu – Al. Ioniţă II (Sefer ’72), Moise, R. Ilie (Marzouk ’89) – Ad. Bălan (Carnat ’72). Antrenor: Adrian Mutu.

Dinamo: Figueiredo – De Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu – Carp (Irobiso ’46) – Torje, J. Rodriguez, Pierret, Grădinaru – Morar (Mihaiu ’82). Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

Cartonaşe galbene: / Aloe ’29, Carp ’32, Ehmann ’48.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Vasile Marinescu, Sebastian Gheorghe - Andrei Chivulete.



Rapid – Dinamo 3-1. A doua victorie consecutiva pentru Mutu