Liga 1

Rapid – Chindia (21:30). Revenirea giulestenilor dupa sase ani in Liga 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Partida se va disputa pe Arena Nationala, noua “casa” a giulestenilor” pana la inaugurarea propriului stadion.

Cotele oferite de CASA Pariurilor

Rapid – 2.763 | Egal – 2.95 | Chindia – 3.10

La Rapid au ajuns in aceasta pauza competitionala jucatori cu experienta precum Dragos Grigore, Cristi Sapunaru si Junior Morais, fotbalisti care sa aduca un echilibru in lotul pregatit de Mihai Iosif.

Chindia a impresionat sezonul precedent, cand a castigat playout-ul, faza a competitiei in care a suferit o singura infrangere.

Emil Sandoi a mai intalnit Rapid de nou ori in cariera. A castigat de patru ori, iar de cinci ori s-au impus giulestenii.

Rapid n-a suferit nicio infrangere in partidele amicale programate in presezon. Au castigat cu Progresul Spartac (4-1) si CS Mioveni (2-1), remizand cu noua echipa Farul Constanta (1-1).

Doar doua meciuri a pierdut Rapid pe teren propriu sezonul precedent in Liga 2, cu Csikszereda si U Craiova 1948, ambele cu 1-3. La ora partidei cu oltenii cei de la Rapid erau deja promovati.

Ultima oara cand Rapid a evoluat pe Arena Nationala s-a intamplat in primavara anului 2018 in meciul cu CSA Steaua din Liga 4! Peste 30.000 de spectatori au fost atunci prezenti la meci.

Chindia a fost la doi pasi sa evolueze in premiera in cupele europene, pierzand semifinala barajului pentru Conference League cu Viitorul, devenita Farul dupa fuziunea cu echipa fanion a orasului Constanta.

Targovistenii n-au primit gol in ultimele patru deplasari din Liga 1, obtinand doua victorii si doua remize.

Intalniri directe

De peste doua decenii nu s-au mai intalnit Rapid si Chindia in Liga 1. In sezonul 1997/98, Rapid castiga ambele dispute cu Chindia, 2-0 si 3-0, targovistenii retrogradand in esalonul secund.

Echipele probabile

Rapid: Moldovan – Sapunaru, Dandea, Grigore, Morais – Barbu, Crepulja, Albu – Ilie, Balan, Hlistei.

Chindia: Cabuz – Capusa, Fomba, Iacob, Rrumbullaku – Negut, Dulca, Suciu, Serban, Popa, Florea.



Rapid – Chindia (21:30). Revenirea giulestenilor dupa sase ani in Liga 1