Liga 1

Rapid castiga in prelungiri la Botosani cu foarfeca lui Dragos Grigore. O executie rarisima pentru Liga 1!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Echipa Rapid Bucuresti a obtinut, in extremis, victoria in meciul cu FC Botosani, scor 2-1, intr-un meci disputat miercuri seara in etapa a 28-a din Liga 1.

Giulestenii au deschis scorul prin Stefan Panoiu, cu trei minute inaintea pauzei. Sutul acestuia din afara careului l-a surprins pe portarul Eduard Pap, modificand tabela cumva contrar cursului jocului.

Pana in acel minut 42 echipa pregatita de Adrian Mutu avusese o evolutie mai degraba modesta.

Cei de la FC Botosani avusesera un gol anulat in minutul 18 pentru un offside la Roman II.

Meciul se indrepta spre un succes la limita al giulestenilor cand, in minutul 90, Sekou Camara a interceptat o pasa sutata de Victor Dican si a restabilit egalitatea cu un sut in forta sub transversala.

O egalare nesperata pentru echipa pregatita de Flavius Stoican, insa meciul era departa de a fi incheiat.

Alb-visinii au luat cu asalt jumatatea adversa si insistenta le-a fost pe deplin rasplatita de o super executie din partea lui Dragos Grigore.

Urcat in ofensiva la o faza fixa, fundasul central a marcat unul dintre cele mai spectaculoase goluri din actualul sezon de Liga 1.

Portarul Horatiu Moldovan a trimis lung in careul advers dintr-o lovitura libera de la centrul terenului, Papeau a retrimis in centrul careului pentru Grigore. Acesta a preluat pe piept cu spatele la poarta si l-a invins pe Pap cu o bijuterie de gol.

Trei puncte care propulseaza Rapid din nou pe locul trei in clasament.

FC Botosani ocupa locul 12, cu 31 de puncte.

Caseta tehnica

FC Botosani: Pap – Mboko (M. Roman I 73), Mutombo, Cioiu, Ţigănaşu – A. Ivanov, Zabou (E. Florescu 74), Dican – Dragu (Pinson 59), M. Roman II (Sekou Camara 59), Mailat. Antrenor: Flavius Stoican.

Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Junior Morais - Emmers, Al. Albu, Al. Ioniţă II (Papeau 46) – Pănoiu (Sefer 70), Dugandzic (Luckassen 90+4), Costache (D. Grigore 82). Antrenor: Adrian Mutu.

Cartonaşe galbene: Ţigănaşu 73, Pinson 83/ Junior Morais 45+1, Dugandzic 50.

Arbitri: Sorin Costreie - Ovidiu Artene, Valentin Avram.



Rapid castiga in prelungiri la Botosani cu foarfeca lui Dragos Grigore. O executie rarisima pentru Liga 1!