Liga 1

Primul succes acasa pentru ACS Poli Timisoara in noul sezon

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Echipa ACS Poli Timisoara a castigat, vineri seara, duelul cu nou-promovata Juventus Bucuresti, scor 2-1 (1-0), in prima partida a etapei cu numarul patru din Liga 1 Betano. Meciul a fost live text aici.

Munteanu si Mailat au marcat pentru gazde, in timp ce Tira a redus din diferenta in minutul 90 pentru Juventus Bucuresti.

ACS Poli Timisoara urca pe locul sase in clasament dupa doua victorii in patru meciuri, in timp ce Juventus ramane cu un punct, fara victorie, in subsolul clasamentului.

Prima ocazie a meciului a apartinut oaspetilor si este irosita de Mazarache. Lansat in partea stanga a careului, fostul atacant de la Craiova trage din cadere pe langa poarta. 

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 9 la o faza care l-a avut in prim plan pe Mailat. Acesta a scos mingea in centru pentru sutul lui Munteanu si mijlocasul transferat de la Gaz Metan n-a ratat tinta.

Timisorenii au ratat desprinderea pe tabela in minutul 28 la cursa lui Mailat, pentru ca sapte minute mai tarziu Mazarache sa iroseasca o mare sansa de gol la pasa primita cadou de la Canu.

Acelasi Mazarache s-a aflat la originea unei ocazii in partea secunda, minutul 57, cand a reluat cu capul pe langa poarta din centrarea lui Stefan.

La cealalta poarta, Vasvari relua slab in minutul 64 o minge intoarsa de neobositul Cretu, pentru ca cinci minute mai tarziu Mailat sa faca 2-0 cu un sut din interiorul careului la coltul lung.

Dubla ocazie pentru Poli Timisoara in minutul 77 la suturile lui Artean, de fiecare data portarul Stoian reusind parade senzationale.

Tira a redus din diferenta in minutul 90 cu o lovitura de cap din interiorul careului, insa cele trei minute suplimentare au fost insuficiente pentru ca Juventus Bucuresti sa mai schimbe ceva in ecuatia punctelor.

Caseta tehnica

ACS Poli Timişoara: Curileac – Creţu, Cânu, Melinte, Ţigănaşu – Vaşvari, Artean (Soljici '87) – Munteanu, Doman, Mailat – Bud (Bianconi '65). Antrenor: Ionuţ Popa

Juventus Bucureşti: Stoian – Beţa, Benga (Da Silva '46), Morariu, Ştefan – Călinţaru, Sesar, Mihăescu (Buhăescu '58), Stoenac – Lungu (Ţâră '37), Măzărache. Antrenor: Daniel Opriţa

Cartonaşe galbene: Sesar '42, Mihăescu '46

Arbitri: Andrei Antonie - Daniel Mitruţi, Mihai Marius Marica - George Cătălin Găman.



Primul succes acasa pentru ACS Poli Timisoara in noul sezon