Liga 1

Prima reactie a lui Victor Piturca dupa ce a intrat in vizorul DNA: “Un mare abuz”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Fostul selectioner Victor Piturca a vorbit, miercuri, pe larg despre subiectul in centrul caruia s-a aflat la inceputul acestei saptamani.

Victor Piturca si-a petrecut 24 de ore in arestul Politiei Capitalei ca masura dispusa de catre Directia Nationala Anticoruptie intr-un dosar care vizeaza mai multe fapte petrecute in timpul pandemiei de covid.

Procurorii DNA ancheteaza mai multe firme pentru prejudicierea statului roman cu peste 8 milioane de lei, printre acestea numarandu-se si una al carei unic actionar este Alexandru Piturca, fiul fostului selectioner al nationalei Romaniei.

“Baiatul meu a vrut sa intre in aceasta saptamana si dupa saptamani am vrut sa cunosc si eu niste oameni care i-au propus lui aceasta afacere. Asta a fost singurul lucru”, a declarat Piturca in legatura cu relatia pe care o are cu Gabriel Tutu, directorul ROMARM, si cel care s-a ocupat de contractul ajuns in atentia procurorilor anticoruptie.

Piturca mai sustine ca nu cunoaste pe nimeni altcineva din aceasta afacere si ca singura proba existenta impotriva sa este ca s-a aflat la un moment dat in biroul lui Gabriel Tutu.

Fostul selectioner a explicat si cum a ajuns sa fie retinut in acest dosar.

“Am imprumutat pe fiul meu sa cumpere aceste produse care au fost vandute MapN: masti, masti de gaze, alte produse, nu le stiu.

“Nu am dat nicio declaratie, nu am semnat nimic din ce mi-au prezentat procurorii fiindca sunt complet nevinovat, nu am nicio problema cu aceasta afacere si consider ca este un mare abuz”, mai sustine Victor Piturca.

Tribunalul Bucuresti a respins cererea procurorilor DNA pentru arestarea preventiva a celor implicati in acest caz, dispunand masura alternativa de a fi continuate cercetarile cu plasarea lui Victor Piturca, a fiului sau si a lui Gabriel Tutu sub control judiciar.



Prima reactie a lui Victor Piturca dupa ce a intrat in vizorul DNA: “Un mare abuz”