Liga 1

Prima infrangere a sezonului pentru Hermannstadt

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi

Echipa Hermannstadt a pierdut, duminica, meciul de pe teren propriu cu Sepsi Sf.Gheorghe, scor 1-2, in etapa a 12-a din prima liga.

Sibienii au deschis scorul prin Daniel Paraschiv, in minutul 37. Sut cu stangul de la limita careului de 16 metri. O minge care s-a dus direct in coltul lung.

Sepsi a intors rezultat pe final de partida. Mai intai covasnenii au egalat prin Denis Ciobotariu, in minutul 74, dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Apararea gazdelor n-a reusit sa respinga balonul ajuns in fata portii si Ciobotariu a reusit in extremis sa strecoare mingea in poarta.

Cu trei minute inaintea finalului Sepsi a dat lovitura prin Pavol Safranko. Atacantul slovac revenit din Africa de Sud a marcat cu capul la coltul scurt de asemenea dupa o centrare din corner.

Primul gol de la revenire pentru Safranko la abia al doilea meci din acest sezon. A mai jucat doar 23 de minute in meciul cu Chindia de pe 10 septembrie.

Hermannstadt ramane pe locul trei in clasament dupa aceasta prima infrangere in 11 meciuri disputate.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Muţiu – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ – Mino, Biceanu (Răuţă ’72) – Balaure (Buhăcianu ’85), Alhassan (Petrescu ’72), Oroian (C. Popescu ’72) – D. Paraschiv (Babic ’85). Antrenor: Marius Măldărăşanu.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – Rodriguez (Matei ’46), Păun, Aganovic (Safranko ’84) – Golofca (Ştefănescu ’46), Rondon (Tudorie ’46), I. Gheorghe (Varga ’57). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Bejan ’33, Butean ’57, Alhassan ’62 / Rondon ’29, Rodriguez ’38, Ninaj ’53, Ştefănescu ’56, Dimitrov ‘57.

Arbitri: Radu Petrescu - Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu - Szabolcs Kovacs



Prima infrangere a sezonului pentru Hermannstadt