Liga 1

Presedintele CNCD intervine in disputa pentru stadionul Ghencea. Talpan pus la zid!

Sursă foto: https://www.facebook.com/companianationaladeinvestitiisa/

Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, a vorbit din nou despre disputa de idei aparuta pe seama noului stadion din Ghencea.

Oficialul cu rang de secretar de stat in Guvernul Romaniei spune nimeni nu poate interzice nimanui sa foloseasca noua arena din Bulevardul Ghencea, atata vreme cat aceasta e construita din bani publici.

“Trebuie studiat cu atentie modul in care stadioanele respective se vor da in folosinta, iar eu consider ca domnul Florin Talpan nu poate sa-i interzica lui Gigi Becali sa joace cu echipa dansului in Ghencea. Nu este el in masura sa decida asa ceva”, a spus Asztalos, anunta Prosport.ro

Presedintele CNCD mai spera ca situatia de la Craiova si Ghencea sa nu se repete si in cazul noului stadion din Giulesti, dupa ce o echipa din Liga 4 a castigat in instanta dreptul de a folosi aceeasi sigla cu formatia din Liga 2, Fotbal Club Rapid.

In ceea ce priveste clubul FCSB, suporterii s-au pronuntat in favoarea disputarii meciurilor pe noul stadion Ghencea, insa patronul Gigi Becali spune ca nu mai doreste scandal cu partea adversa, sustinatorii CSA Steaua, si ca va merge sa joace anumite meciuri la Arcul de Triumf.



Presedintele CNCD intervine in disputa pentru stadionul Ghencea. Talpan pus la zid!