Liga 1

Premieră: Craiova și Botoșani au jucat FIFA în direct la televizor, cu cote la pariuri

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

În timp ce Liga 1 este suspendată pe teren din cauza noului virus gripal, meciurile au trecut în mediul virtual. Universitatea Craiova și FC Botoșani s-au înfruntat la FIFA pe Playstation, echipele fiind controlate de jucători ai acestor echipe.

Partida a fost transmisă în direct pe canalul de Youtube al Universității Craiova și a fost preluată și de Digisport 1, cu comentariu în direct asigurat de jurnaliștii postului tv.

Primul meci dintre U. Craiova - FC Botoșani s-a încheiat cu 5-3 pentru „gazde”, pentru olteni fiind la butoane Mihai Roman, iar pentru Botoșani a ținut controlerul în mână David Croitoru. Al doilea meci s-a incheiat 1-1 si s-a jucat la dublu,  din partea Craiovei evoluand la PS4 Mihai Roman si Dan Buzarnescu contra jucatorului de FIFA al Botosaniului, Dan Constantinescu (aka Dancos).

Partida a avut cote în exclusivitate pe siteul operatorului de pariuri sportive online Betano.com, pe secțiunea Esports. Craiova a avut o cotă de 1.30, iar cine a pariat 100 de lei pentru victoria „leilor” au câștigat 30 de lei.Premieră: Craiova și Botoșani au jucat FIFA în direct la televizor, cu cote la pariuri