Liga 1

Povestea din spatele usilor inchise ale LPF: "Toti cei care au votat erau crispati"

Intalnirea de miercuri noapte avuta de politicienii Victor Ponta si Liviu Dragnea alaturi de reprezentanti ai zece cluburi din Liga 1 a pus presiune pe acestia din urma, iar la votul de joi pentru presedintia LPF oamenii au fost sub presiune, scotandu-l invingator pe Gino Iorgulescu in dauna lui Dumitru Dragomir. Iata ce s-a intamplat in spatele usilor inchise, joi, la Liga.

Declaratiile ii apartin lui Sandu Boc, fostul vicepresedinte al LPF. Acesta a descris atmosfera de joi, de la vot. "Toata lumea din sala a fost crispata. Toti cei care au votat erau crispati. Oameni despre care stiam ca vor vota cu Dragomir, prietenii mei si ai lui, au votat invers, cu Iorgulescu. De ce? Pentru ca miercuri seara s-a intamplat ceva", a spus Boc.

"Victore, tu ce cautai acolo? Dar, tu, Dragnea? Nici unul nu avea ce sa caute, trebuiau sa lase lucrurile sa mearga normal. E normal sa se implice ei?", s-a intrebat Boc.

Miercuri seara, aproape de miezul noptii, s-a incheiat o sedinta secreta la Hotelul Residence in care majoritatea reprezentantilor cluburilor din Liga 1 au fost prezenti alaturi, se pare, de politicienii Victor Ponta si Liviu Dragnea. Acestia din urma au cerut cluburilor sa voteze cu Gino Iorgulescu la sedinta de joi, 14 noiembrie, pentru a-l debarca pe Dumitru Dragomir, ceea ce s-a si intamplat.

La sedinta de miercuri noapte a venit Gino Iorgulescu, alaturi de oficiali de la Steaua, Dinamo, CFR Cluj, Ceahlaul, Otelul Galati, Petrolul, FC Vaslui , Astra, FC Botosani si Viitorul. In hotel au fost si Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost vazut iesind din complexul Residence, la fel si Ioan Niculae de la Astra sau Gheorghe Stefan de la Ceahlaul, cel care l-a propus pe Gino Iorgulescu ca sef al LPF. Pinalty a declarat la iesire ca Dragnea nu face parte din echipa si ca nu stie cine este acesta. Victor Ponta a admis ca a fost la hotel, dar "din intamplare".

Gheorghe Hagi a venit si el miercuri seara la Residence.

Dragomir a declarat miecuri seara ca stie ca a pierdut sprijinul lui Gigi Becali, ceea ce ar fi confirmat de prezenta Stelei la intalnirea de la Residence.

Joi, Dumitru Dragomir a pierdut sefia LPF in dauna lui Gino Iorgulescu, cu scorul de 11-7.



Povestea din spatele usilor inchise ale LPF: "Toti cei care au votat erau crispati"