Liga 1

Posibila ipoteza pentru indepartarea lui Dragomir

In jurul infrangerii la vot cu 11-7 a lui Dumitru Dragomir si inlocuirea sa la LPF cu Gino Iorgulescu incep sa apara scenarii.

Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timisoara, a declarat joi seara ca Dragomir a platit pentru implicarea in scandalul dintre RDS/RCS si Grupul Antena al lui Dan Voiculescu.

"Implicarea lui Dragomir in conflictul dintre RDS/RCS si Intact a deranjat clasa politica. Iar cand politicul se implica nu ai nici o sansa", a spus Iancu la postul tv sportro.

Dragomir a fost audiat ca martor la DNA, in timpul investigatiei in centrul careia s-a aflat unul dintre sefii Intact, iar seful LPF de atunci a depus marturie contra acestuia.

In plus, Dragomir a primit si in jur de 2 milioane de euro de la RDS/RCS, cu titlu de investitie in cadrul unei afaceri comune.

Dumitru Dragomir a pierdut joi sefia LPF, invins de Gino Iorgulescu, in urma unei sesiuni de vota ce a urmat unei intalniri consumate miercuri noapte intre politicienii Victor Ponta si Liviu Dragnea alaturi de zece reprezentanti ai cluburilor din Liga 1.



Posibila ipoteza pentru indepartarea lui Dragomir