Liga 1

Porumboiu si Paszkany, sanctionati cu cate 10.000 de lei de Comisia de Disciplina a LPF

Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, si patronul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, au fost sanctionati, vineri, de Comisia de Disciplina a LPF, cu câte 10.000 de lei penalitate financiara pentru injuriile pe care si le-au adresat reciproc în mass-media.
"Porumboiu Adrian vs. Paszkany Arpad – declaratii mass-media – Admite în parte plângerea formulata de dl. Porumboiu Adrian. Admite în parte plângerea formulata de dl. Paszkany Arpad. Respinge cererile reconventionale. Respinge celelalte plângeri. În baza art.20.2. si 52.1, coroborat cu art.4 si art.8 din Codul de etica aprobat de Comitetul executiv al FRF în sedinta din 08.07.2011, se sanctioneaza domnii Porumboiu Adrian si Paszkany Arpad cu o penalitate sportiva de 10.000 lei fiecare. Cu recurs", se mentioneaza pe site-ul oficial al LPF.

Conflictul dintre cei doi finantatori a început în toamna anului trecut când Adrian Porumboiu a afirmat ca partida Otelul Galati - CFR Cluj (scor 0-4), disputata la 9 septembrie, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I, a fost blat. De atunci, Porumboiu si Paszkany si-au adresat reciproc în mai multe rânduri injurii în cadrul unor emisiuni televizate.

Tot în cadrul sedintei de vineri, Comisia de Disciplina a LPF i-a sanctionat pe Daniel Lung (Sportul Studentesc) cu 1 etapa de suspendare si 740 lei penalitate sportiva si Marius Niculae (Dinamo) cu 1 etapa si 1.000 lei.

Mediafax


Porumboiu si Paszkany, sanctionati cu cate 10.000 de lei de Comisia de Disciplina a LPF