Liga 1

Porumboiu il face praf pe Hategan: "Are o legatura bolnavicioasa cu CFR Cluj"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Fostul arbitru international Adrian Porumboiu l-a pus la zid pe Ovidiu Hategan, cel care a arbitrat meciul dintre CFR Cluj si FCSB, duminica seara, meci incheiat la egalitate 1-1.

"Zece meciuri la rand daca o arbitreaza pe CFR Cluj si nu vor pierde. El arbitreaza meciuri bune international, dar aici el e programat pentru CFR Cluj. Sa dai 11 metri la un asemenea meci, trebuie sa fie clar pentru toata lumea, ori faza respectiva nu impunea sub nicio forma acordarea loviturii de pedeapsa", a spus Adrian Porumboiu la Pro x.

"Cum sa dai rosu direct la Pintilii? Dadeai galben in cel mai rau caz. A compensat la Peteleu cu Pintilii, dar ce compensare a fost. El trebuia sa se dea accidentat, el stia ce a avut in relatiiile vechi cu CFR, sunt lucruri cunoscute. E o legatura mai mult decat bolnavicioasa intre el si CFR", a adaugat Porumboiu.

"El cred ca este in vitrina cu trofee a lui CFR Cluj, n-am niciun dubiu. De data asta elvetienii au fost cei de la CFR, probabil sangele lui e alb-visiniu", a completat fostul mare arbitru international.



Porumboiu il face praf pe Hategan: "Are o legatura bolnavicioasa cu CFR Cluj"