Liga 1

Popa si Rosu la un pas de bataie in direct

Sursă foto: captura tv dolce sport

Scene incredibile la finalul meciului dintre ACS Poli Timisoara si UTA Batrana Doamna, meci din prima mansa a barajului de promovare in Liga 1.

In timp ce Laurentiu Rosu, antrenorul celor de la UTA, acorda interviul post meci, Ionut Popa, tehnicianul celor de la Timisoara, a incercat sa-l sicaneze pe acesta si nu mult a lipsit ca cei doi sa se  infrunte fizic.

“Rezultatul nu e favorabil, am luat doua goluri si mai puteam primi. Nu sunt multumit de prima repriza, dar in partea a doua am iesit cu mai mult curaj si am demonstrat ca le putem pune probleme”, a spus Rosu la Dolce Sport.

“Ei sunt frustrati dupa ce Ionut Popa a spus ca ne da 4-5 goluri. Eu l-am respectat si nu inteleg de ce are acest comportament de copil de gradinita. Nu ma intimideaza cu nimic, dimpotriva, ma motiveaza mai mult”, a adaugat Rosu inainte ca Popa sa intervina si sa-i arunce acestuia mai multe replici taioase.

“Respectati-ne putin aici la interviu. Cine te crezi? Crezi ca mi-e frica de tine?”, a rabufnit Rosu.

Popa s-a apropiat nevors de tehnicianul aradenilor: “Hai, ma, du-te de aici”.

Straton si Croitoru, jucatorii Timisoarei, l-au oprit apoi pe Rosu care incercase sa ajunga la Popa pe tunelul de la vestiare.



Popa si Rosu la un pas de bataie in direct