Poli Timisoara

Timisoara i-a gasit inlocuitor lui Popa

Conducerea lui ACS Poli Timisoara a anuntat, marti, inlocuitorul lui Ionut Popa pe postul de antrenor la formatia banateana.

"Îmi dau seama că am venit la un club de tradiție, știu ce înseamnă Timișoara. Știu că există multă speranță, dar în același timp simt și foarte multă responsabilitate. Sunt omul faptelor! Timișoara merită o altă performanță, mai mult decât mi-aș propune rămânerea în prima ligă. Dar, totul trebuie făcut cu multă răbdare, cu pași bine calculați!", a spus Grozavu intr-o conferinta de presa.

"Despre meciul cu Voluntari, ar fi culmea să spun că dacă îl vom câștiga, va fi meritul meu. Aș fi ipocrit. Meciul următor poate fi câștigat, și sper să nu mobilizez mult adversarul, cu multă șansă, și cu o atitudine corectă a jucătorilor. Sper să fim inspirați cu strategia pe care o vom pregăti pentru jocul de vineri. Întâlnim o echipă care e ca o fiară rănită. Voluntari nu reprezintă un adversar dinainte învins. Ne așteaptă un meci dificil, niciodată nu voi spune că un joc este câștigat dinainte", a adaugat Grozavu.

In varsta de 50 ani, Grozavu a antrenat-o ultima oara pe FC Botosani pana in vara anului 2017.

Grozavu le-a mai pregatit in Liga 1 pe Universitatea Cluj, CSMS Iaşi şi Gaz Metan Mediaş.

Ionut Popa si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu ACS Poli Timisoara dupa primul meci oficial al sezonului.

Fostul tehnician al banatenilor a acuzat slaba implicare a conducerii in asigurarea unui lot competitiv si in special lipsa unor jucatori de atac.



Timisoara i-a gasit inlocuitor lui Popa