Poli Timisoara

Timisoara a inceput pregatirea pentru Liga 2: "Mergem inainte cu fruntea sus"

ACS Poli Timisoara nu a rezistat decat un singur sezon in prima liga, insa presedintele Ioan Timofte afirma ca proiectul va merge mai departe si activitatea va continua in Liga 2.

"Noi deja ne-am apucat de treaba sa jucam in B. Eu si Dan Alexa ne pregatim pentru a doua liga. Iesim cu fruntea sus si am meritat ca pot face treaba la club dupa cele sapte luni petrecute aici. Din momentul in care voi fi confirmat ca raman, nu se mai baga nimeni la echipa. Proiectul va continua cu mine in fruntea clubului, am discutat cu oficialitatile orasului si mi s-a confirmat acest lucru", a declarat Timofte la Sport.ro

Timofte a vorbit si despre meciurile suspectate de a fi fost blat in ultima etapa, insa afirma ca nu se va lua nicio masura din partea forurilor fotbalistice abilitate.

"Pana prin minutul 60 chiar a parut un meci jucat pe teren. Nu stiu daca a fost o intelegere intre jucatori sau cluburi. A fost insa un circ. La Viitorul nu pun la indoiala victoria Viitorului, insa pun la indoiala etica celor de la Ceahlaul", a mai spus presedintele clubului ACS Poli.

[news-107084]



Timisoara a inceput pregatirea pentru Liga 2: "Mergem inainte cu fruntea sus"