Poli Timisoara

Popa: "Ne-am luat adio de la playoff"

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Antrenorul Ionut Popa acuza subtirimea lotului pe care il are la dispozitie si spune ca ACS Poli Timisoara nu se mai poate gandi la playoff dupa 0-3 acasa cu Concordia Chiajna in etapa a 14-a, prima a returului in sezonul regulat din Liga 1 Betano.

"Fotbalul dovedeste ca norocul este la ordinea zilei. Pana la 2-0 ei au avut o ocazie la respingerea lui Bocsan care i-a dat-o lui Bumba. Golul doi am avut mingea in picior la Melinte. Am ratat, am dat bara, am dat pe langa, am dat si in portar", a spus Popa dupa meci.

"Ne-am luat adio de la playoff. Nu poti cu 13-14 jucatori, restul fac parte din lot. Am intalnit o echipa motivata, am inteles ca joaca pe bani frumosi. Noi avem o situatie mai grea", a adaugat tehnicianul celor de la ACS Poli Timisoara.

Semnal de alarma

"Acum 3-4 saptamani am tras semnal de alarma ca lotul este putin numeros. Avem sase juniori in lot si n-avem un atacant. Anul trecut ma jucam cu atacantii, Popovici si Pedro. Ma uitam ieri la ASU Poli cu UTA, 12.000 de oameni, la noi erau 48 numarati inaintea meciului", a mai spus Ionut Popa.



Popa: "Ne-am luat adio de la playoff"