Poli Timisoara

Popa il apara pe Grozavu: “Odata am batut vreo trei jucatori la pauza”

Sursă foto: lpf.ro

Ionut Popa, antrenorul echipei ACS Poli Timisoara, a povestit dupa meciul de la Botosani un episod petrecut pe vremea cand o antrena pe UTA.

"Sa ne intelegem. Eu apar antrenorii. Se mai intampla astfel de lucruri. La un UTA cu Electroputere Craiova am intrat in pauza si am batut vreo trei jucatori crunt, cu pumnii. Sper sa nu ma dea la DNA acum. Am revenit dupa ce eram condusi cu 2-0 si apoi au venit baietii si m-au pupat. Bataia e rupta din rai”, a spus Ionut Popa.

Tehnicianul banatenilor a vorbit si despre meciul castigat pe terenul celor de la FC Botosani cu 2-1.

“Cei de la Botosani ne-au dat cu fotbalul in cap pe unde ne-au prins si le-am spus baietilor ca e momentul nostru. In repriza a doua am jucat admirabil din punct de vedere tactic”, a spus Popa.

“Cred ca i-am prins putin derutati, pentru ca un antrenor este un personaj care isi pune amprenta si echipa se manifesta exact cum este antrenorul. Grozavu este un coleric si o echipa cu un asemenea antrenor joaca tare, joaca agresiv. Astazi au inceput bine, dar au sfarsit rau”, a adaugat antrenorul celor de la Poli Timisoara.Popa il apara pe Grozavu: “Odata am batut vreo trei jucatori la pauza”