Poli Timisoara

Noua politica pe Bega. Poli Timisoara renunta la toti strainii din lot

Sursă foto: https://www.instagram.com/ACSPoli/

ACS Poli Timisoara s-a despartit, vineri, de alti trei jucatori, toti straini adusi la echipa in prima parte a campionatului.

“Le mulțumim jucătorilor Ivan Curjuric, Camaldine Abraw și Miguel Bianconi-Kohl pentru perioada petrecută la Poli Timișoara. De comun acord au fost reziliate angajamentele cu acești fotbaliști, cărora le urăm succes în continuare în carierele lor”, se arata intr-un comunicat semnat de Radu Birlica, noul presedinte al clubului de pe Bega.

“Așa cum am mai spus, politica noastră se va axa pe tinerii din cadrul clubului. Începând cu cantonamentul din ianuarie 2018, alături de experimentații Croitoru, Cânu și Straton, pe care mă bazez în mod deosebit în acest campionat, vor fi în lotul de seniori jucătorii Raul Cochintu, Lucian Oprea, Denis Haruț, Cristian Podină, Cosmin Bîrnoi și Răzvan Ochea. Încercăm totodată readucerea atacantului Sebastian Velcotă”, a mai spus Birlica.

“Transferurile vor fi calitative, nu cantitative. La cererea antrenorului, vom completa lotul pe posturile deficitare, în colaborare cu directorul sportiv Adrian Neaga și Cristea Opria, doar cu jucători care considerăm că nu vor sta pe banca de rezerve. Dorim ca această politică să o punem în aplicare în mod imperativ alături de staff-ul tehnic. Viitorul clubului nostru depinde de tinerii crescuți și lansați de Poli Timișoara, lucru care trebuie asumat obligatoriu de toți antrenorii”, isi incheie oficialul banatean comunicatul.

ACS Poli Timisoara a incheiat anul pe locul 9 in Liga 1 Betano, o pozitie datorata startului excelent de sezon, cand echipa pregatita de Ionut Popa a cochetat cu locurile de playoff.



Noua politica pe Bega. Poli Timisoara renunta la toti strainii din lot