Poli Timisoara

Neaga prezentat la Poli Timisoara

Sursă foto: acspoli.ro

Adrian Neaga, pana acum director sportiv la echipa de pe Bega, a fost prezentat oficial, miercuri, in postul de antrenor principal la echipa ACS Poli Timisoara din Liga 1 Betano.

“Îmi doresc să scoatem echipa de acolo de unde este, deoarece Poli Timișoara nu merită să fie pe acest loc. S-a decis, având în vedere că sunt în club, să lucrez cu dl. Șunda și să scoatem echipa din acest impas. Am încredere în băieți că ne vom salva și în acest an. Este un grup foarte bun. La valoarea pe care o au jucătorii, nu sunt pe locul pe care merită să fie”, a spus Neaga intr-o conferinta de presa.

”Vrem ca din fiecare meci să acumulăm puncte. Dacă va fi să acumulăm la Dinamo, cu liderul din play-out, va fi mai bine. Sunt încrezător. Înainte de toate, e important ca jocul pe care-l prestăm la Dinamo să ne dea speranțe pentru următoarele meciuri de acasă. Băieții sunt conștienți de această situație și cred că vor da dovadă de mult mai multă atitudine și cred că vom reuși să ne atingem obiectivul”, a adaugat noul tehnician al echipei timisorene.

ACS Poli Timisoara se afla la al treilea antrenor din acest sezon, dupa ce a inceput cu Ionut Popa pe banca si dupa prima etapa din 2018 l-a numit pe Leo Grozavu.

Alb-violetii n-au castigat niciun meci in playout si n-au mai batut pe nimeni din luna septembrie a anului trecut ajungand pe loc de baraj.



Neaga prezentat la Poli Timisoara