Poli Timisoara

Marian Iancu: "Marius Popa este netransferabil"

Patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat sambata ca portarul Marius Popa, care refuza prelungirea contractului cu gruparea banateana, nu va fi cedat altei formatii, ci va apara in sezonul viitor poarta echipei a doua a clubului, transmite corespondentul NewsIn.


"Popa este netransferabil, avem o echipa a doua la care e nevoie de experienta lui si sigur ii va ajuta pe colegii sai de acolo. O sa-mi amintesc cum plangea Popa ca vrea sa ajunga la Timisoara, iar acum cand a ajuns uita ca datoreaza ceva acestui club. A prins si nationala, asa cum i-am spus eu, si acum incearca sa ne dribleze, ceea ce nu i-as recomanda. Are o reactie ciudata fata de noi, nu dam de el de cateva zile bune, nu ne raspunde la telefoane, deci stim ce avem de facut", a declarat Marian Iancu pentru un post de televiziune din Timisoara.

Reactia lui Marian Iancu a venit dupa ce in presa s-a vehiculat faptul ca Marius Popa este dorit de mai multe echipe, printre care si Dinamo. Portarul mai are contract cu Poli pana in vara anului viitor. 

NewsIn



Marian Iancu: "Marius Popa este netransferabil"