Poli Timisoara

La noi ca la nimeni. Tricouri scrise cu carioca la ACS Poli Timisoara

Sursă foto: captura TV Digi Sport

Pe langa problemele cu gazonul de la Targu Mures, unul deplorabil pe care gazdele au incercat sal degivreze cu o substanta chimica, inaintea semifinalei Cupei Ligii dintre ASA si ACS Poli Timisoara a mai aparut o problema.

Gazdele au tinut sa evolueze intr-un echipament complet albstru, numai ca cei de la Timisoara au venit la Targu Mures cu doua modele de echipament, unul violet si altul negru.

Cum cele doua echipamente propuse erau foarte asemanatoare, la sedinta tehnica arbitrul le-a transmis banatenilor sa gaseasca urgent o alta solutie decat cea propusa.

In cel mai stil romanesc cu putinta, rezolvarea a venit pe moment iar timisorenii au iesit pe teren la meci cu un echipament complet alb fara sigla clubului sau alte semne distinctive si pe care numerele de pe spatele tricourilor au fost scrise la marginea terenului cu carioca!

Ne amintim cu aceasta ocazie si de episodul banerelor lipite cu scoci in sala de conferinta a Arenei Nationale inaintea meciului Romania - Polonia.La noi ca la nimeni. Tricouri scrise cu carioca la ACS Poli Timisoara